My Blog | ЦЕНООБРАЗУВАНЕ, РАБОТЕН ПРОЦЕС
1641
page,page-id-1641,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ, РАБОТЕН ПРОЦЕС

Всеки клиент за нас е уникален. Това съответно се отнася и за всеки проект
Ето защо ние не разполагаме с фиксирани цени и строго определени пакети. Въпреки това ние можем да ви предложим, конкурентни цени, високо качество и гаранции за проектите изпълнени от нас.

Обикновен уеб сайт изработен от нас, който може да струва 200 лв. включва

 •     до 5 страници
 •     изчистен и професионален дизайн (моля имайте в предвид: в базовата цена на се включени промени и допълнителни изисквания към представения дизайн)
 •     обработка на до 10 изображения
 •     система за управление на съдържанието с основни функции чрез която можете лесно и бързо да променяте желани от вас статии и изображения.
 •     контактна форма

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

IDEAS4WEB е дружество изградено от професионалисти на свободна практика. С цел да бъдем максимално полезни на своите клиенти ние се стремим винаги да изготвяме максимално оптимални решения между цена и качество.

IDEAS4WEB предлага на своите клиенти 2 модела на ценообразуване:

 • Фиксирана цена на проекта

При този вариант вие определяте бюджета на вашият проект. Ние ви предлагаме максимално оптимално решение съобразено с вашите изисквания и определения от вас бюджет. Прегледайте нашата форма за онлайн запитване за оферта

 • Ценообразуване според поставени от вас изисквания

При този вариант на база вашите изисквания ние ви предлагаме няколко варианта за изработката на вашият сайт. Вие избирате варианта, който можете да си позволите в момента като си запазвате правото да надграждате определени опции описани в офертата в желан от вас момент след стартирането на сайта. Изтеглете нашия бриф за задание за изработка на сайт. попълнете информацията там и ни го изпратете.

    РАБОТЕН ПРОЦЕС

 

 • Ние отделяме време за да се запознаем с нуждите за правилното развитие на бизнеса на нашите клиенти. Ние знаем, че не всеки клиент трябва да бъде наясно с тънкостите в уеб дизайна и уеб разработката. Ето защо ние винаги съветваме нашите клиенти по най-добрия начин, за това, което искат да постигнат. Предлагаме няколко решения на поставения от нашите клиенти проблем, като по този начин им даваме възможност да изберат вариант, който могат да си позволят.

 

 • По този начин първото нещо, което предлагаме на нашите клиенти е консултантска услуга, предложение за решения на поставените проблеми и оферта без задължение. И всичко това е напълно безплатно.

 

 • След като всички детайли и спецификации по проекта за изяснени и одобрени от клиента, преминаваме към бъдещото оформление на сайта. Ние се грижим всичко от дизайна да работи с цел да придаде правилно основното послание и нито един елемент да не е поставен случайно, а всичко  да е внимателно обмислено. Този етап включва в себе си: позициониране на елементите, подбор на изображения, цветове, шрифтове.

 

 • Кодирането и програмирането на сайта започва само след като дизайна е одобрен от клиента. По време на програмирането клиента има частен достъп до сайта и може да го види във всяка точка на развитие.

 

 • След като разработването е завършено сайтът се тества. След като всички проблеми са отстранени сайтът се пуска онлайн.

Постоянна подкрепа при възникнали проблеми и поддръжка е на разположение при допълнително поискване